CostBusters - A Költségirtók


Hogyan teheti válságbiztossá a vállalkozását?

 

Vajon milyen tevékenységgel kellene kiegészítenie vállalkozását, amelynek mindig biztos piaca van?

 

Még válság idején is!

 

Kedves Vállalkozótársam!

 

 • Ön is belefáradt az öldöklő árversenybe? Unja már, hogy az ügyfelei állandóan ez kérdezik: "Na és mennyit enged a feléből"?

 • Amikor pedig fizetni kell, akkor állandóan könyörögni kell azért, hogy kifizessék azt, amiért Ön tisztességgel megdolgozott?
 • Az Ön cégét is megviselte a 2008-as válság?
 • Szeretne több lábon állni, hogy kivédhesse az előttünk álló újabb recessziót?

 • Elege van abból, hogy egyes vevőkhöz esélye sincs bekerülni, mert a beszerzők velejükig korruptak?
 • Vagy ha mégis sikerül bejutnia akkor a csúszópénzek kifizetése után alig marad nyeresége?
 • Időnként úgy érzi, hogy a megrendelői szinte szolgaként tekintenek Önre, és nem becsülik meg az értük tett fáradozásait?

Mennyivel jobb lenne, ha végre valami igazán hasznos és érdekes dologgal foglalkozhatna, amit megbecsülnek, és végre elfelejthetné az árversenyt és a korrupciós pénzeket is! És a közelgő újabb válságnak úgy vághatna neki, hogy azt mondhassa: "Sebaj, az új tevékenységem iránt most lesz csak igazán nagy a kereslet!"

 

A megoldás itt van Ön előtt! Egy olyan vállalkozás részletesen kidolgozott módszertanába szeretném Önt beavatni, ami egyedülálló a hazai piacon, és hat éve bizonyítottan működik. Nem kevés pénzt számlázunk ügyfeleinknek, mégis örömmel kifizetik, ugyanis  költségcsökkentéssel foglalkozunk - sikerdíjért.
  

Ezen belül is egy olyan részterülettel, ami minden cégvezetőnek szálka a szemében, mert nem igazán függ a bevételtől: a rezsiköltségekkel. Ezen belül 18 féle költségkategóriával foglalkozunk. Ez olyan sokrétű tudást igényel, ami senkinek nem áll rendelkezésére ilyen mértékben, mint nekünk. Ezért aztán nemigen vállalunk kockázatot azzal, hogy sikerdíjért dolgozunk. Mi ott is találunk pénzt, ahol más azt hiszi, hogy már lehetetlen. 

 

Mára sikerült elérnünk azt, hogy jelentősen megnövekedett a szolgáltatásunk iránti igény. Az erősödő piaci kereslet hatékonyabb kiszolgálására most korlátozott számban irodákat nyitunk, melyeket franchise rendszerben szervezünk. Ez egy kiváló lehetőség Önnek arra, hogy válságállóvá tegye vállalkozását. Erre a tevékenységre ugyanis mindig van kereslet, még recesszió idején is. Sőt, akkor van csak igazán!

 

Figyelem! Nem ígérünk Önnek gyors meggazdagodást. A mi rendszerünkben a know-how megvásárlása után - kitartó, alapos munkával, és folyamatos tanulással - az indulási időszakot követően biztos, minden pillanatban 2 évre előre kiszámítható jövedelmet, tisztes, polgári jólétet biztosíthat családjának.

 

Attól függően, hogy egyedül, vagy asszisztenssel/társsal dolgozik, havi 700.000 -1.500.000 MFt árbevételt érhet el, aminek a költségvonzata alig van, hisz tisztán szolgáltatás. Akár otthonából is dolgozhat.

 

Valószínűleg könnyedén össze tudja egyeztetni a jelenlegi tevénységével, itt ugyanis nincsenek fix határidők. Annyi van, hogy a megkezdett projektet 3 hónapon belül illik befejezni. Ez nem azt jelenti, hogy, 3 hónapig folyamatosan dolgozunk, hanem közben vannak üresjáratok, amíg az ajánlatok módosítására várunk. A felülvizsgálatok határidői pedig ennél is rugalmasabbak.  Ha találkozunk, elmondom pontosan, hogy hogyan is működik ez. 

 

Az alábbi régiókban keresünk partnereket: 

 1. Magyarország - nyugat, azaz a 9 dunántúli megye - már FOGLALT!

 2. Magyarország - kelet, azaz a 9 keleti megye

 3. Szlovákia - nyugat, azaz Pozsony, Nagyszombat és Trencsény régiók 
 4. Szlovákia - Kelet, azaz a többi szlovákiai régió
 5. Szerbia - az egész ország
 6. Románia -  Észak-Nyugat és Közép (Észak-Erdély, Székelyföld) 
 7. Románia - Nyugat és Dél-Nyugat (Dél-Erdély, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea)
 8. Románia - Bukarest és környéke - már FOGLALT!
 9. Románia - Észak- és Dél-Kelet (Suceava-tól Konstancáig)

Társuló partnereinknek az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

 • Olyan üzleti vállalkozás know-how-ját adjuk át egy intenzív tréning és kézikönyv formájában, amely a megfelelő módszerek birtokában könnyen értékesíthető, és recessziótól független. Ha a cégeknek rosszabbul megy az üzlet, még fogékonyabbá válnak szolgáltatásunkra.

 • Átadjuk az idehaza bevált marketing módszereket, hogy eredményesen építhesse fel saját ügyfélkörét.
 • Ön használhatja a CostBusters márkanevet, és vele együtt a referenciáinkat is: BauMax, Decathlon, Copy General, Béres Egészségtár, stb. Így sokkal könnyebb lesz megszereznie első ügyfeleit, ami minden újonnan induló vállalkozás számára a legnehezebb feladat.
 • Területi kizárólagosságot biztosítunk. A fenti régiókban csak egy irodát nyitunk, hogy partnerünk hosszú távon biztos megélhetést találhasson.

 • Az első munkák megszerzésében és kivitelezésében is besegítünk.

 • A későbbiekben is folyamatos szakmai támogatást adunk. Az addig nem ismert problémákkal mindig hozzánk fordulhat, és folyamatosan tájékoztatjuk az újonnan felfedezett módszerekről is.

 

Csatlakozzon hozzánk, mielőtt valaki más lecsapna az Ön lakóhelye szerinti régióra! Jelentkezzen most!

 

 

Üdvözlettel:

 

Tősér Sándor

költségmenedzsment specialista

CostBusters Hungary Kft.

 

Kik vagyunk?

Tősér Sándor vagyok, a  CostBusters Hungary Kft. ügyvezetője. 1965-ben születtem, az eredeti szakmám villamos üzemmérnök.

1996-től 2005-ig egy svéd, illetve egy angol cég igazgatója voltam. Az utóbbinál egy hipermarket láncnak voltunk a beszállítói.  Fantasztikus fizetésem volt, de el kellett viselnem egy csomó kellemetlenséget:

- Nekem két diplomám volt, az angol főnökömnek viszont egy sem. A szakmája szerint szakács volt. Ez még nem lett volna baj, hisz nem a diploma teszi az embert, de halvány fogalma sem volt a pénzügyi-, és a készletgazdálkodásról. Emiatt rengeteg felesleges riportot kellett írnom neki. Azért lehetett a főnökünk, mert az angolok úgy gondolták, hogy egy angol szakács is okosabb mint azok a balkáni magyarok. 

- A hipermarket beszerzői nem partnerként kezeltek bennünket, hanem úgy, mint az ültetvényes a néger rabszolgákat.

- A legrosszabb pedig az volt, hogy minden Karácsonykor aggódtunk, lesz-e munkánk jövőre.

40 éves koromra elegem lett mindebből, és elhatároztam, hogy saját lábamra állok.
2005 elején rátaláltam erre az ötletre: költségcsökkentés sikerdíjért. 

Azért tetszett meg nagyon, mert jól emlékeztem, a főnökeim állandóan az "Overhead"-en, azaz a rezsiköltségeken lovagoltak. 

Arra gondoltam: "Végre egy igazán nekem való feladat!" Mindig is nagyon szerettem az elemző munkát is, és a beszállítókkal való alkudozást is.

Azt is gondoltam, hogy ez egy rendkívül könnyen értékesíthető szolgáltatás. Menet közben rá kellett azonban döbbennem, hogy ami a fejlett nyugat-európai piacon könnyedén értékesíthető, azt Magyarországon, teljesen másként kell megközelíteni.
A kezdeti nehézségek ellenére azonban sikerre vittem a vállalkozásomat.

Tisztes jövedelmet viszek haza a családomnak, amit 2 évre előre ki tudok számítani, hiszen 24 hónapos szerződéseket kötök ügyfeleinkkel.
A hat év alatt kidolgozott módszerek segítségével Budapesten és Pest megyében bőven megkeresem a megélhetésemet. Nem kívánok az ügyfelek miatt Győrbe vagy Pécsre ingázni, inkább átadom Önnek tapasztalataimat, hogy kamatoztassa őket saját vállalkozása hasznára. Így Ön elkerülheti a kezdeti buktatókat, amikbe én annak idején belesétáltam.

Nagyon szeretem a munkámat. Rendkívül lelkesítő az, hogy más beszállítókkal ellentétben nem szemben állok az ügyfelemmel, hanem partnerként kezelnek. Azonosak ugyanis az érdekeink: ha sok pénzt megtakarítok neki, mindkettőnknek több lesz a nyeresége, és ezért nagyon megbecsülnek. 

A Copy General  akkori igazgatója ezt írta:
„A CostBusters számlája az egyetlen, amit örömmel kifizetek, mert tudom, hogy még egyszer annyi pénz a számlánkon marad.”

2005-ben egyedül kezdtem, de ma is csak két munkatársam van: Erika, és Éva. Kis cég vagyunk, de ez így van jól.

 

Néhány ügyfelünk:

Baumax

D.A.S.

Decathlon

Baumax

SCA

Kérem, küldjenek bővebb tájékoztatót! Adataim a következők:

Vezetéknév:
Keresztnév:
Email:
Telefon:
Lakóhely:
Régió: